torsdag.

dagen har i stort sätt varit okei. hkprovet var sådär medium svårt, inte lätt men inte svårt ;) engelskan var ganska humor och jaa. hamnade cykla till bussen imorse och det var minusgrader så då jag kom fram kan ni ju gissa om jag frös om händerna :s sen på dagen var det nog riktigt varmt :) då jag kom hem kom jag direkt framför datorn. sedan gjorde jag matematiken. efter det for jag och fota någå vagnar som pappa sku ha fotade och efter det for jag till butiken med mamma. imrn är det då ridning som gäller :D sista gången jag har ginger :(( men kanske jag får hon ännu före jul :)) så imrn är det först skolan, sedan ridning och efter det vet jag inte. men nu skall jag göra historialäxan -.-

 

Förresten, Grattis Jennifer :DD


allt klart.

nu har jag övat på prov, inte mycket men bättre än ingenting! ;) och så har jag gjort läxorna. imrn är det skola, sedan om det är bra väder måste jag klippa gräset -.- under veckoslutet måste jag också läsa på prov eftersom vi har nästa onsdag biologiprov och jag är jättedålig på biologi och sen på torsdagen har vi finska och det är jag också jättedålig på. men nu skall jag fara i duschen och sen o sova :) bloggar mer imrn :) tänkte skriva ett inlägg tidigare idag som endå ingen sku ha orka läsa och det var om hur trött jag är på allt och hur arg o ledsen jag är men sen orkade jag aldrig men skriver det kanske imrn, int nu för att nån e intresserad men måste få skriva av mig..

onsdag.

idag har väl varit en bra men endå jobbig dag. engelskan, matematiken och finska gick nog riktigt bra. modersmålen gick också riktigt bra. sen var det mat, var sådär..... sen var det trafiksäkerhet.. bättre än en vanlig timme och skratta fick vi ju också lite ;) sista timmen hade vi bildkonst/teckning där vi fick måla vad som helst typ. sen kom jag hem med bussen och kom framför datorn. gjorde just matematiken, 2 uppg och finskan läste jag hastigt igenom. har ennu engelskan, fysiken och hkprovet kvar. provet är typ två sidor så hoppas det går bra! :) måste nog snart börja läsa eftersom jag bara läste igenom häftet igår på kvällen så har typ allt kvar ennu -.-. men tur så är följande prov nästa veckas onsdag först så. men nu måste jag fara.


tisdag.

idag har varit en helt ok dag. tredje timmen hade vi något om lägerskolan, vi var hela åttan tisammans i matsalen och limmade in något papper och så hade vi frågesport ;) sen då vi var klara med det så hade vi typ 5-10 minuter vanlig timme.. på gymnastiken skulle vi ha boboll men vi var bara 8 stycken så vi tränade boboll i par och sen hade vi någå som likna boboll.. men riktigt rolig gymnastik för en gångs skull ;D nästa vecka skall vi kanske ha sähly :)) då jag kom hem kom jag direkt vid datorn.. snart skall jag göra läxor och läsa lite på prov! så nu skall jag fara. Hejdå :)

måndag.

idag har det varit en sådär ganska jobbig dag, helt ok endå förutom en sak -.- först hade vi kemi, elevhandledning, modersmål, engelska och två timmar hussa. endast hussan var rolig typ förutom en sak! :/ då jag kom hem kollade jag facebook. sen for jag och sälja jultidningar till fammo :) skulle visa foton från Lappland också men det hann vi inte med idag så skall någon annan dag fara o göra det! ;) sen då jag kom hem så for jag och vila eftersom jag var megatrött och sen somna jag någongång 6 tiden.. sovde tills klockan var lite över 9 och först då jag vaknade trodde jag det var mitt på natten och sen då jag kollade på klockan i köket så var den lite över nio och jag trodde det var på morgonen och att jag blivit försenad till skolan och sen först då jag kollade mobilen märkte jag att det var lite över nio på kvällen ;)).. sen läste jag lite på läxor och nu måste jag snabbt i duschen innan jag far o sova igen.. men bloggar kanske mer imrn!

:(

Det går inte att ladda upp bilder från lägerskolan :/ skall se om det går att kopiera någon annanstans ifrån eller något sånt..

Prov.

igår gjorde jag inget speciellt. igår tänkte jag att jag skulle fara till kyrkan idag men vaknade halv ett först så blev ingen kyrka idag.. igår lagade jag klart i mitt lägerskolshäfte. idag skall jag läsa på läxor och städa. får se, kanske jag läser på hälsokunskapsprovet som är i torsdag. vet att det är tidigt att börja idag redan men det är ju en massa andra läxor också å sen är jag jättedålig på hälsokunskap.. men får lite se ;) men nu skall jag fara. hejdå

25.9

igår gjorde jag inte mycket annat än att jag var o rida. någon timme före ridningen så skickade en massa människor till mig att en som hade varit och rida dagen före hade ramlat av Ginger och brytit benet.. men sen någon timme efter ridningen läste jag att hon inte alls hade brytit benet. iaf så jag red Ginger <3, Jill red Camu <3, Wilma red Gb <3 och Melanie red Santtu. Vi hade dressyr. vi skulle testa riktig dressyr, vi hade att man skulle trava och sen mellan två märken skulle man göra halt direkt från trav och sen igen direkt till trav efteråt. sen gjorde vi också så att man skulle börja galoppera på mitten av kortsidan och sen i mitten av långsidan göra en stor mittvolt och sen galoppera ända tills mitten av kortsidan på andra sidan än var man började. det gick helt bra för oss alla ;D i måndag är det tävlingar i pegasus, dressyr.. funderade på att fara först men sen anmälde jag mig inte och nu ångrar jag mig lite att jag inte anmälde :/ efter ridningen gjorde jag inget.

idag vaknade jag först någon gång halv 8 och sen halv 10. skall snart klä på mig och sen funderar jag på att fara och sälja jultidningar.


veckan

lördag: start på kvällen. vi åkte buss hela natten och had det roligt. t.ex vid varje klockslag då det slog jämt och ibland annars också så apploderade vi helt jättemycket. vi såg på 1 eller 2 filmer, kommer inte riktigt ihåg. sedan sov jag typ halv timme och så vaknade jag och så höll det på.

 

söndag: någongång lite över 6 på morgonen stannade vi i torneå abc och åt morgonmål. sedan fortsatte vi mot Äkäslompolo.. påvägen dit passerade vi norra polcirkeln och blev "döpta" där eller hur man nu skall säga men vi fick lite att äta och dricka.  någongång 12 tiden var vi framme i Raitismaja där vi fick våra rum och fick gå och bädda osv. sedan var det mat och efter det vandring till ylläs. och gud det var tungt och jobbigt och då var det bara uppförs, sedan var det lika brant neråt ännu. jag och jennifer kom fram till att vi aldrig mer skulle gå upp för Ylläs! iaf sen då vi kom tillbaka till Raitismaja så åt vi kvällsmål.

 

måndag: morgonmål klockan 8. sedan var vi indelade i 3 olika grupper. en grupp för såna som ville ha lätt cykling, en medelsvår och en lite mer utmanande. jag var i lätta. min grupp skulle först till Luontokeskus Kellokas där vi såg på 2 korta filmer och sen gjorde vi 2 papper. sedan var det cykling. var inte så roligt, ganska jobbigt. efter cyklingen var det lunch. sedan var det paddling. jag paddlade med Patricia och Janina. jag satt fram, patricia bak och styrde, janina i mitten. vi skulle paddla 2 km och där pausa och sen 2 km tillbaka. på ditvägen krockade vi hela tiden in i alla osv xD på tillbaka vägen hann vi knappt börja innan vi paddlade in någå kvistar som jag fick i ansiktet. sedan hann vi inte långt innan vi paddlade in i stranden xD sedan in i en massa människor. sen in i vassen, där vi knappt tänkte slippa därifrån :s sedan krockade vi in i en massa igen och riktigt vid stranden for vi in i en brygga xD sen kom vi i mål men det var jätteroligt att paddla! :D efter paddlingen då vi kom tillbaka for vi i duschen och sen till Muonio för att höra om renskötsel. där fick vi också kasta losso. vi hade en tävling, a mot b. först ledde b ganska mycket men sen kom a ifatt men sen till sist vann b ändå ;D sen då vi kom tillbaka till Raitismaja åt vi kvällsmål.

 

tisdag: lite före 9 startade vi mot Norge. i Norge var det jättefint! vi for och se på några vattenfall och så fick vi se Atlanten. sedan var vi in till en norsk butik och så var vi och äta. påvägen tillbaka stannade vi vid några skyttegravar och såg på dem osv.. vi kom tillbaka till Raitismaja ganska sent och for då o duscha, sen åt vi kvällsmål.

 

onsdag: vi hade morgonmål halv timme tidigare än vanligt. sedan skulle vi vandra uppför pirunkuru och upp till Kesänki. Pirunkuru var jobbigt men sedan var det ganska roligt, iaf lättare än Ylläs! Efter vandringen var det bastu och lunch. Efter det startade vi mot levi för klättring. vi var fem stycken som inte klättrade. de som klättrade var indelade i 2 grupper, en som klättrade lägre och en högre. vi som inte klättrade fick först gå en halvtimme på "stan" och sen till någon juttu. där fick vi åka kälke nerför en bana, och det var helt jätteroligt :D sedan då andra gruppen skulle klättra (den vi hade varit med) så kom dom som hade klättrat dit med oss. då fick vi igen åka 2 ggr kälke var alla och sedan gå 1 timme på "stan". då vi kom tillbaka från levi packade vi lite i våra kassar och sen kvällsmål. efter det var det kvällsprogram. vi hade miss lappland, alla såg ganska roliga ut xD Lucas blev årets miss lappland.. sedan var det disco som man fick vara på enda tills klockan var 1 men jag for o sova redan 11.

 

torsag: morgonmål halv 8. sedan var det start hemåt. vi stannade först i Rovaniemi kyrka och såg på gravstenarna. sedan i Rauna djurpark. där åt vi lunch och sedan gick vi runt och såg på djur. sedan åkte vi via Oravais och sen via Vasa där vi åt kvällsmål. sedan hemåt.. påvägen fick vi också godis och sånt. de vuxna had kommit på till alla elever veckan och sen någonting och jag blev veckans förnöjsamma. alltså att jag inte gnällde då vi vandra och tänkte positivt.. sen fick vi en godis och en nyckelring. någongång halv 4 inatt var jag hemma.

 

sådär, där fick ni kort om veckan. skall snart klä på mig, äta något och sen kanske jag far till fammo o sälja jultidningar. senare idag ska jag ju o rida :D men nu skall jag skriva detdär veckans juttu.


HEMMA ;D

är nu hemma igen, kom inatt halv 4 någongång var jag hemma :)) det har varit jätteroligt <3 skall skriva ett inlägg till ännu och där kommer det stå kort om veckan, eller jag försöker skriva kort ;) men nu skall jag börja på det andra inlägget. bilder får ni sedan då jag har satt in dom i datorn.

--> Lappland :D

idag har jag inte gjort något. packat, varit till butiken osv.. nu är allt färdigpackat och jag är klar. kasnäs och hitis-rosala borna har redan startat. halv 8 är det start från bruke och sen far jag till busshållsplatsen å sen ti lappland :D så kommer inte blogga nu förrän i nästa fredag! har jättemycket saker med, 1 stoor väska, 1 plastkass och sen 1 kass att ha in i bussen :) skall sitta med Linda :) men nu skall jag äta något eftersom jag är vrålhungrig och vi får morgonmål någon gång 6-7 tiden tror jag det var. men ha det bra :D skall försöka ha det så roligt som möjligt, skratta kommer vi säkert mycket eftersom vi har den bästa klassen :D men nu skall jag fara och äta sen far vi så småningom till busshållsplatsen :) Hejdå, bloggar då vi kommer hem :D

Lappland!

ida va ja först i skolan, vi fotades hela 8:an o vi fick int ens veta någå på förhand :/ efter skolan kom ja hem. sen for vi å rida :D jag red Ginger <3, Jill red Camu <3, Melanie red Santtu, Amelie red Daisy och sen red Fia med oss och hon red Bambi <3. Först var vi ut i terräng, vi skrittade till brusaby :) och det ösregnade men det struntade vi i :D sen då vi kom tillbaka så hade vi 15 minuter kvar ennu och då for vi in till manegen och trava lite och sen galoppera vi en gång :)) nästa gång är det dressyr och då har jag ginger :D då jag kom hem från ridningen kom jag först och kolla datan. sen försökte jag packa lite men det blev inte till så mycket xD men sen packa ja nu lite men hamna riva ut allt för att en juttu från fönen had lossna -.- men nu e allt inpackat igen :) har bara toalettväskan och regnrocken kvar typ. sen stövlar och vandringskängorna förstås. har en hel del med mej. idag fick vi förresten veta med vem vi skall sova och jag fick en av dom jag önskat :D eller man fick önska 2 så jag önskade Patricia och Astrid. jag blev och sova med Patricia, Janina T och Linda :) men nu ska jag göra något annat. tror jag skall gå i duschen så småningom och sen städa lite, efter det går jag och sover o sen sover jag läänge imrn :) efter att jag vaknat någongång så far vi till butiken, har ennu några saker att köpa. men nu skall jag fara, bloggar åtminstone 1 inlägg ennu före jag far :)

Ny data :D

sori att ja int ha blogga nu men ha som sagt vari utan data. men här kommer kort om veckan.

 

Sönda: var bara hemma tror jag.

måndag: skola o så plocka ja lite ti lägerskolan.

tisda: skola, gymppan va för en gångs skull ganska rolig eftersom alla var ganska slöa :D sen efter skolan var de skriba, var också ganska kiva för alla bara skratta o vi gjord nestan int alls de vi sku xD

onsda: skola o sen packa ja lite.

torsda: skola sen hem. sen for ja ti bruke o sen kom ja hem på datan.

syster ha ju haft sin dator med så ja ha int kunna låna hennes men igår had pappa vari ti zas data o köpt en ny data :D så ida då mamma var upp ti kimito så var hon efter datan :) så nu har jag alltså en ny egen dator så uppdateringen kommer bli bättre. men i lörda alltså övermorgon så far vi ti lappland o kommer hem först sen mellan torsda o freda så uppdateringen blir inte såå bra nu men sen. bilder kommer ni int få eftersom jag inte har en endaste en bild på nya datan. men nu ska ja väl göra lexor o packa. eftersom jag idag måste göra 1 ton me lexor typ, packa osv.. imrn skola, sen e de ridning o efter de kommer ja hem o byta om o sen far vi ti butiken så att ja kan köpa de ja ska ti legerskolan. sen lördan så e de först matchshow, får se om ja far o sen ska ja duscha o laga mej klar o sen far vi ti lappland :) men nu ska ja fara.. MÅSTE packa o göra läxor eftersom jag har 1 papper i religionen, 8 uppg. matte o modda. men skriver mer imrn :) Hejdå


Dani :)t

igår va ja då först i skolan. sen efter skolan böt ja om å åt o sen for vi ti stalle :D Amelie ha börja rida igen :DD jag had Camu, Wilma had Santtu, Jill had Gb å Amelie had Bambi eftersom melanie int va o rida.. under ridlektionen hoppa vi lite :D sista hindre vi sku hoppa så for Camu breve å ja stod ju opp i lättsits o va beredd på att hoppa så ja tappa balansen å ramla av :( ja stötte bara ryggen :/ så ida e ryggen helt sjuk :/ men de va int camus fel å nu ha ja entligen börja tycka om han :D <3 iaf efter ridningen så sadla vi av o allt sånt. sen åka ja hem me wilma o dom. sen nångång halv 10 kom Dani hit övernatt :D vi tala ganska myky å så spela vi lite playstation. sen nångång 12 typ så börja vi si på film :) halvsovd nu nestan hela filmen :p sen for vi o sova helt o hållet då filmen va slut. ida vakna vi någå 9. sen 10 steg vi opp å åt morgonmål. sen spela vi playstation å efter de for vi o selja lite jultidningar men hann int selja någå myky för sen sku vi hem o eta. efter maten börja vi si på film å så tala vi å någå sånt där ;) sen nångång 8-halv 9 så måsta Dani hem :/  sen satt ja mejj framför datan :) imrn ska ja kanske ti kyrkan, får si.. måndan så måst ja börja si lite va ja ska ha me ti lappland. tisdan e de skribamöte från 3-halv 5 -.- onsdan så måst ja packa lite, torsdan packa lite. på fredan e de ridning. lördan så e de först pappas farbrors kärring så fyller 65 så vi ska först ti strandhotelle o eta å sen hem ti dom å eta kaka. sen kommer vi hem å sen nångång hämtar mamma mej ti banken å sen far vi ti lappland. o i freda byter vi häst också :D men nu ska ja fara.. Hejdå

torsdag.

usch, märker att jag inte är effektiv på att blogga just nu eftersom ingen typ läser, har haft igår och idag endast 4 besökare och brukar ha närmare 10 :/ men kan ju int rå åt att datorn inte fungerar och är på reparation för att se om det går att laga. idag har jag inte gjort något, har läst på läxor, suttit lite vid datorn och inte så mycket annat. imrn är det äntligen fredag <3 det betyder ridning :D vill och rida men vill inte ha Camu! iaf int då vi ska hoppa :s men vi får hoppas det går bra :) kommer kanske blogga imrn igen om jag hinner och orkar. i söndag tror jag nog inte det blir kyrka, vet ingen annan som ska heller så :/ men vi får ta och se vad som händer ;) tills imrn har vi 8 uppgifter i matte som vi kommer ha varje vecka, vi får häftet på måndag och 8 uppgifter skall vara gjorda på fredagen, men duktig som jag var igår gjorde jag matten då eftersom jag ju int kund vara vid datan. sen har vi också historia, antagligen skriftligt :/ på ett sätt är det bra att datorn int funkar för nu har jag mer tid till läxorna, som ju är bra :) men nu skall jag nog börja göra något annat, har en hel del innan lappland. nu till först måste jag läsa på historian, sen skulle jag borda städa osv. men bloggar mer nästa gång jag slipper nära en dator :) hejdå.

får någon sorts dator i oktober först :(

har inte hänt mycket i mitt liv inte. igår i skolan på gymnastiken had vi fotboll och i slutet blev jag yr så behövde inte vara med sen. flunssa har jag ennu också :/ igår kom alexandra hit efter skolan, vi prata typ bara. idag har det inte hänt mycket. fick igår veta att jag får någon dator först i oktober så får se hur det blir med bloggandet. för nu tar det åtminstone 2 veckor innan vi får datorn tillbaka och dom vet om det går att fixa osv, sen tyckte mamma att vi sku föra den ti en av syster kompisar o lagas o han kommer hem först i slutet av oktober. och idag far syster till internatet i brusaby och tar förstås datorn med sej så ingen uppdatering förrän tidigast på veckoslutet då hon kommer hem, men försöker uppdatera så ofta som möjligt. snart ska jag se vad vi har för läxor eftersom det är en hel del, sen har jag ingen aning om vad jag skall göra eftersom det typ int finns någå ti göra.. imrn får jag se vad jag hittar på, skall se om alexandra är frisk och fråga om hon kommer typ ti kärra imrn eller hit eller någå sånt ;) fredag så far jag och rida, sen kanske jag ser med Dani övernatt :) lördan vet jag inte. söndagen så blir det antagligen kyrka, måndag vet jag inte, får se kanske jag hittar på nåt me nån kompis :) tisdagen är det skriftskolemöte -.- onsdagen måste jag plocka det som skall bykas till lägerskolan, torsdagen måst jag packa det mesta eftersom jag skall och rida på fredagen, sen lördagen på dagen sover jag säkert lite och sen på kvällen far vi ju på lägerskola :) men nu skall jag göra något annat eftersom syster snart kommer hem och skall ha datorn. Hejdå, blggar sen då jag slipper till en dator nästa gång.

Datan sönder.

snart tror jag Dani kommer till mig :) kommer ha bloggpaus nu enda tills min dator fungerar igen! jag var ner till nedre våningen och då jag kommer opp igen hade datafanet stängt av sejj och gick inte att sätta på igen :( så nu sitter jag vid systers data. om inte datan funkar snart så skall vi föra den så att dom får si på den, hoppas iaf att bilderna går att spara, om inte blir jag tokig! had massor me bilder som jag ville spara så. men nu ska jag fara så hejdå..

Dani ti mej ida :)

vaknade nångång 10, men steg opp först halv 12 ;) sen åt jag morgonmål o sen kom jag hit. idag nångång 5- halv 6 tiden så kommer daniela hit :D annars skall jag typ bara göra läxor och vara hemma ;) har kommit på att imrn i skolan kommer det vara ganska så tyst :D och i hussan så kommer vi bara vara någå 3-4 stycken :) eftersom resten är o spela fotboll :) vi skall egentligen vara bara 9 men nu blir vi mindre.. men då när vi är i stor klass tror jag vi blir ganska många. igår på kvällen var micko o hennes mamma här. jag och micko talade typ bara, sen visa hon ett meddelande hon fått från en typ och dendär personen had skrivi de så roligt så jag börja gapskratta, men det gick inte att skratta så bra eftersom jag har en förskräcklig hosta så tilika jag sku skratta så hosta jag :p men nu skall jag göra något annat. Hejdå :)
tänkte ladda opp en bild på Sanni men det funka inte :/

musik.

Har inte satt in låtar på länge så här får ni några :)

Bryan Adams- Never let go
Taio Cruz- Break your heart
David Guetta ft. Kid Cudi- Memories
Hayden Panettiere- I still believe
Hilary Duff- someone´s watching over me
Richard Marx- I´ll be right here waiting for you
nu fick ni några sånger :)

kyrkan eller inte?

har kört scooter och varit till bruke efter det att jag bloggade senast. just nu sitter jag och funderar om jag skall fara till kyrkan imrn eller inte? vet faktiskt inte, vet inte alls vem som skall dit. skall 10 gånger och 2 skall vara med nattvard. skulle på ett sätt vilja dit för sen har man 1 gång undan men det är såå himla tråkigt i kyrkan :/ skall se ennu om jag far eller inte. snart skall jag plocka opp lite i rummet och sen vet jag inte vad jag skall göra. bloggar kanske senare idag också, sätter kanske in någon låt. men om jag inte bloggar mer idag så bloggar jag imrn :)

butiken

vakna ida någå 10 tiden. sen klädd ja på mej o kom hit framför datorn. nu ska ja snart fara ti butiken :) ida vet ja int rikit om ja ska göra någå speciellt men imrn komr dani kanske hit :) men nu ska ja fara så Hejdå

Ginger <3

Jätte mycket tack till er som kommenterat :)) had typ 6 stycken kommentarer då jag logga in och gissa om jag blev glad :) bloggar nog iaf en tid men sen då jag åker till lappland blir de ju såklart ingen bloggning, bara om jag har nån annan o blogga :p men efter resan kommer ni såklart få en massa bilder om det funkar bara :) iaf idag i skolan fortsatte jag planera min huppari, nästa vecka skall jag bara klippa ut mönstret och sådant. i religionen idag gick vi igenom bibeln, gissa om det var tråkit! -.- modersmålen var helt ok, ganska lugnt oftast då vi är indelade :) matematiken räknade jag nästan 2 sidor vilket är mycket för mig och på historien skulle vi skriva brev om första världskriget :) efter skolan kom jag hem med buss och sedan halv 4 ungefär for vi till stallet :D Amanda var med Jill o si på då hon red :) iaf idag had Wilma Santtu, jag had Camu, Jill had Gb <3 och Melanie had Bambi <3. på lektionen före oss var Camu ganska vild så hon som red honom ville inte rida längre. nå sen då timmen började så fråga jag om jag fick byta från Camu till Ginger då Camu var så vild, och det fick jag :D så red Ginger :)) Wilma kom opp med Santtu till manegen men sen red hon inte heller :( nå vi var bara 3 så vi fick göra ganska mycket :D först travade vi, sedan galopperade vi ganska mycket. till sist hade vi en serpentin övning att vid en bokstav skulle man göra en 10 meters volt i arbetstrav, sen galoppera en båge och sen igen till arbetstrav och göra en slutvolt :) var riktigt roligt men ginger löd inte så bra :/ då vi skrittade med långa tyglar sade Fia att vi had galopperat i ungefär 40 minuter sammanlagt :D nästa vecka har vi hoppning och då har jag säkert Camu igen.. men det är iaf sista gången som jag har camu då, iaf för en tid :D då jag kom hem gjorde jag inte så mycket böt om osv.. nu sitter jag här och bloggar, skall kanske fara o äta något nu ;) bloggar kanske imrn om jag orkar, orken är kanske inte så stor då jag har sån himmelens flunssa, kunde inte ens fara till Dani övernatt :( men vi skulle se nästa veckoslut :D men nu skall jag gå och göra något annat. Hejdå.

tror jag slutar!

japp, som ni ser i rubriken så tror ja att ja slutar blogga, eller iaf för en tid eftersom ingen aldri kommenterar, har besökare varje dag men ingen kommentar. så om ja int får minst 2 kommentarer innan imrn på kvällen så slutar jag! eller sen bloggar ja när ja har lust. iaf, imorse då ja vakna fick ja knappt någå ljud ur mej så ja måsta hosta jättemyky för att få någå ljud ur mej men de blev lite bättre under dagen :) sku ha fått bli hemma men det vila int ja eftersom man blir så myky efter :/ i skolan hände de inget speciellt. efter skolan kom ja hem o sen någång 6 tiden for ja på ringtrening, dit kom Dani å Jill för Dani va hos Jill :)) sen då vi kom hem därifrån så gjord ja lexorna o nu sitter ja här me en stor kopp te framför mej :) har ennu mega myky flunssa så ska se om de hjälper lite att dricka varmt te :) tur så ska ja antagligen ti läkarn på måndan. imrn så e de först skola, sen 20 före 4 ska ja va vid korse så åkar ja opp me jill o dom :) sen rider vi o sen på kvällen komr kanski Dani hit övernatt :D men nu ska ja dricka mitt te färdit o sen ska ja så småningom fara o duscha o sen o sova. ska försöka gå tidit å sova ida så att man orkar imrn.. men bloggar efter ridningen imrn och då sir ja tillika om ja fortsetter blogga, så vill ni att ja fortsetter så får ni lov att kommentera, ingen skillna om de e 2 kommentarer av olika eller samma bara de e kommentarer :)

kanske slutar.

sorry att jag inte bloggat nu igen men har inte orkat. måndan for ja iaf ti skolan. sen då ja sku sova så då ja had sovi en stund så vakna ja o hosta helt mega myckt, kändes som om ja sku spy när som helst :/ tisdan gjorde ja int så myky. var iaf int me på gymppan pga min hemska flunssa som ja ennu också har o de e onsda :/ gick bara lite runt plan och nån stig me E & M som int heller va me.. ida alltså onsda va ja först i skolan å nu sitter ja här. imorse for Micko o jontte iväg ti busshållsplatsen redan halv nångång utan att sejja så vi andra for ti 25 före då när vi ska starta så jag, janina o jasmin fick en aning brått :/ sen i skolan had vi först engelska, sen matte, finska, modda, bige men där fick vi veta fakta om legerskolan å sen bk, ha ju bytt från musik ti bk. men nu ska ja börja fara. Hejdå

RSS 2.0